Vi bygger og udvikler ejendomme på et solidt fundament

Exxit 59 er 100 % ejet af M+ Ejendomme.

M+ Ejendomme er en samlebetegnelse for en række investeringsaktiviteter med særligt fokus på aktiviteter inden for ejendomsudvikling, fast ejendom og byggeri. M+ Ejendomme, der har hovedkontor Horsens, har ejendomme og ejendomsudviklingsaktiviteter, der fordeler sig over aksen fra Aarhus i nord, over Skanderborg og Horsens, til Vejle i syd.  
 

Exxit 59, som oprindeligt blev etableret som Dansk Transport Center eller DTC, som mange – særligt lokale – fortsat ynder at kalde det, har i dag udviklet sig til et moderne logistik- og transportcenter, business park og oplevelsesdestination, placeret på én af de mest centrale lokationer i Danmark.

Exxit59
Exxit 59

Se en kort video om Exxit 59

Vi er fleksible for dig

Som eneejer af Exxit 59 har vi hos M+ Ejendomme de bedste forudsætninger for at være fleksible og tilbyde lejekontrakter – uden urimeligt lange bindingsperioder.
 
Hos os får du tilmed en yderst konkurrencedygtig markedsleje, der både kan matche lokalområdet og de større byer omkring Exxit 59. 

Fra Kirk til CASA

Her får du hurtigt et overblik over Exxit 59's historie: Fra logistik- og transportcenter til erhvervspark og oplevelsesdestination, der tiltrækker 2 millioner besøgende om året.

2005
Selskabet Kirkbi A/S bliver hovedaktionær i Danmarks Transport Center (DTC).
2007
Danmarks Transport Center (DTC) overdrages til Kirk Kapital A/S som et led i et generationsskifte i Kirk-familen.
2007
Danmarks Transport Center (DTC) udvider og skifter navn til GateWay E45.
2009
Michael Mortensen, der bl.a. står bag typehusfirmaet FM-Søkjær (nu Huscompagniet), Hybel, CASA A/S og CASA Group, trådte ind i Exxit 59’s bestyrelse.
2010
Michael Mortensen køber via CASA Group 10 % af ejerskabet af Exxit 59.
2018
Michael Mortensen køber yderligere 65,5 % af Exxit 59.
2021
Michael Mortensen køber de resterende aktier, gennem CASA Group og er nu eneejer af Exxit 59.
2021
CASA Group skifter navn og bliver til M+ Ejendomme