Få det, som du vil have det

Hvis ikke du finder et ledigt lejemål, du kan lide eller som passer til din virksomhed, så bygger vi ét til dig. På den måde kan du være med i processen og få det lige, som du vil have det - og så det passer til dine vækstambitioner.

Bliv nabo til stærke virksomheder og brands

Hos Exxit 59 driver du din virksomhed side om side med stærke, populære brands og restauranter. Det er med til at gøre Exxit 59 til en destination og et oplevelsescenter, som tiltrækker et stort og bredt publikum året rundt. 
 
Som lejer hos Exxit 59 bliver du en del af et attraktivt fællesskab af forretningsdrivende – og får unikke muligheder for at skabe synergi og samarbejde med områdets øvrige lejere. 
 
Samtidig får dine medarbejdere gode muligheder for at kunne hente frokost og forfriskninger hos en af områdets populære spisesteder. Det er med til at gøre hverdagen lettere og festligere. 

Enzo & CO miljø billede

Tiltræk dygtige medarbejdere til din virksomhed

Med en beliggenhed, der er nem at komme til og fra, gør du det nemt for dine nuværende og kommende medarbejdere at vælge din virksomhed til. 
 
Transporttid og logistik er ofte afgørende, når vi søger eller bliver tilbudt et nyt job.Hos Exxit 59 er beliggenheden, omgivelserne, faciliteterne og logistikken med til at gøre din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.
 
Exxit 59 ligger ved Vejle nord – og på under en time kan du komme fra Exxit 59 til f.eks. Odense, Aarhus, Esbjerg, Herning, Silkeborg, Kolding, Middelfart eller Haderslev. København ligger 2,5 timers kørsel fra Exxit 59, og Aalborg når du på bare 1,5 time. 

Fordelene ved Exxit59
Fordelene ved Exxit59

Er du klar?
Flyt din virksomhed nu!

Vi bygger et domicil på en af vores attraktive erhvervsgrunde, hvor din virksomhed får de optimale rammer for udvikling og vækst.

Kontakt Jacob Wollenberg

Få din vicevært på "speed dial"

Som lejer af en erhvervsejendom hos Exxit 59 får du de optimale rammer for din virksomhed. I en travl hverdag er det afgørende, at faciliteterne er i orden, og at tingene omkring dig og dine medarbejdere fungerer.
 
Vores vicevært og service-team er kun en opringning væk, når der opstår udfordringer, eller der bliver behov for reparationer i din bygning. 
 
Vores fagfolk og håndværkere kender området og bygningerne – og er altid i nærheden, når du har behov for at få en vurdering af en skade – eller rådgivning om, hvordan den skal udbedres af fagfolk.

Fordelene ved Exxit59
Fordelene ved Exxit59