Flyt din virksomhed, og bliv en del af noget større

Der er mange fordele ved at være lejer og drive sin virksomhed hos Exxit 59:

  • Vores beliggenhed centralt i landet gør det nemt for dine ansatte og gæster at komme til og fra din virksomhed.
  • Din virksomhed kommer til at ligge få minutter fra E45 og tæt på E20.
  • Du bliver en del af en driftig erhvervspark, med gode muligheder for at skabe synergi og samarbejde på tværs.
  • Mens du driver din virksomhed, sørger vores serviceteam for, at området og din bygning er i ordentlig stand, og at skader bliver udbedret professionelt og effektivt.

Enzo & C. (da Enzo ApS)

Enzo & C er en autentisk italiensk familierestaurant grundlagt og drevet af Enzo Carratú og Casper Kirk. Kæden består i dag af tre restauranter – alle placeret i Vejle.

Besøg website

PricewaterhouseCoopers (PwC)

PricewaterhouseCoopers eller blot PwC blev grundlagt i 1998 og er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med over 284.000 på verdensplan. I Danmark samarbejder 2.500 PwC’ere fra kontorer over hele landet.

Besøg website

KH OneStop A/S

KH OneStop A/S blev grundlagt i 1949 og er i dag en af landets førende serviceleverandører til transportbranchen. OneStop har samlet alle services ét sted for at effektivisere transportbranchen.

Besøg website

Moss CPH A/S

Moss CPH A/S er et dansk modebrand, der designer tøj til kvinder. Virksomheden blev grundlagt i 2010, har hovedkontor hos Exxit 59 i Vejle, en international webshop og 19 fysiske forretninger fordelt i Danmark, Norge og Holland.

Besøg website

Geodis Wilson Denmark A/S

GEODIS er en verdensomspændende transport- og logistikvirksomhed med tilstedeværelse i 60 lande og et globalt netværk, der dækker 168 lande. GEODIS er rangeret som syvende i verden og i Europa indenfor sit felt.

Besøg website

Thygesen Transport

Thygesen Transport A/S blev dannet i 2007, men blev grundlagt af Eigil Thygesen i 1975. Virksomheden har 55 ansatte og råder over 80 enheder – fordelt på trækkere, forvogne, link og trailere og er eksperter i specialtransport.

Besøg website

DTL - Dansk Transport og Logistik

DTL (Dansk Transport og Logistik) er en brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane, som taler medlemmernes politiske sager lokalt, nationalt og i EU. DTL er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

Besøg website

TekniClean

TekniClean er grundlagt i 2003 og er i dag Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien. TekniClean er en veletableret, dansk virksomhed med 300 medarbejdere.

Besøg website

DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding, tidligere kendt som DHL Danzas Air & Ocean, er en afdeling af Deutsche Post DHL, der udfører luft- og havfragtforsendelsestjenester. DHL planlægger og gennemfører også større logistikprojekter under mærkenavnet DHL Industrial Projects.

Besøg website

Havi Logistics ApS

HAVI er en globalt, privatejet logistikvirksomhed, der blev grundlagt i USA i 1974. HAVI’s første kunde var McDonald’s restauranter in Chicago, Illionis, men virksomheden er siden vokset i både størrelse og antallet af ydelser.

Besøg website

IMBOX A/S

IMBOX A/S producerer og leverer emballageløsninger i pap. Emballagerne produceres fortrinsvis af bølgepap og kan skræddersyes til alle behov og brancher.

Besøg website

BCA Auto Auktion A/S

BCA Bilauktion A/S er markedsleder og Europas største auktionsvirksomhed for køretøjer. BCA faciliterer, gennem auktioner, effektiv bilhandel til det danske og internationale marked.

Besøg website

Nagel Danmark A/S

Nagel Danmark er en af Skandinaviens største transport- og speditionsvirksomheder inden for distribution af temperaturregulerede varer og moderne lager-logistikløsninger til fødevaresektoren.

Besøg website

P. A. Andersen & Sønner ApS

Bageriet P. A. Andersen og Sønner Aps bygger på fire generationers virke. Bageriet har bagerbutikker i Vejle, Hedensted, Fredericia, Horsens og Børkop.

Besøg website

Danske Fragtmænd A/S

Danske Fragtmænd er en dansk transport- og logistikvirksomhed med over 4.000 ansatte, 2.000 lastbiler og over 40.000 erhvervskunder. Virksomheden blev grundlagt for over 100 år siden, men det var først i 1990, at andelsselskabet Danske Fragtmænd blev stiftet.

Besøg website

MegaWash A/S

MegaWash (tidligere DTC Lastvognsvask) er specialiseret i vask af lastvogne, desinficering af dyretransporter og rens af kødkroge og emballage. MegaWash har op mod 1600 lastvognskunder fra det meste af Europa.

Besøg website

Thomas’ Bilsyn ApS

Hos Thomas’ Bilsyb ApS syner de alle typer køretøjer – både for private og erhvervskunder. Som nummerpladeoperatør har synshallen desuden nummerplader til alle slags køretøjer og kan hjælpe med omregistrering eller afmelding af køretøjer.

Besøg website

Nem BilVask ApS

NEMBILVASK blev etableret i 2018. Og i dag kan private og erhvervskunder vaske og pleje deres biler i NEMBILVASKs vaskehaller i Vejle, Hedensted, Hjørring og Horsens.

Besøg website

Circle K Danmark A/S

Circle K er én de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark. Circle K har 8.000 stationer og 70.000 passionerede medarbejdere, som hver uge tager imod mere end 30 millioner gæster.

Besøg website

Food Folk Danmark ApS (McDonald’s)

McDonald's er en fastfood-kæde som blev grundlagt i 1940 i USA af Richard og Maurice McDonald. McDonald's havde i 2017 37.241 restauranter på verdensplan. De fleste restauranter drives på franchisebasis.

Besøg website

KFC (ISKEN ApS)

Fastfoodkæden, KFC, blev grundlagt i USA, men i dag er der omkring 20.000 KFC-restauranter i verden fordelt på over 125 lande.

Besøg website

KPK. Døre og vinduer med respekt

KPK Døre og Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften respekt, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden.

Besøg website

Lagkagehuset A/S

Lagkagehuset er drevet af makkerparret Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk. Lagkagehuset blev grundlagt i København i 1991 – men i dag er Lagkagehuset en kæde med mere end 80 bagerbutikker i Danmark, USA og England.

Besøg website

itl webbureau - tryghed i din løsning

Helt nede på jorden - med skyhøje kompetencer...

ITL Webbureau A/S er et moderne webbureau, der siden 1999 kontinuerligt har leveret innovative, visionære og kreative it-løsninger. Kvalitative løsninger til både virksomheder, foreninger og organisationer. Kom tættere på ITL Webbureau A/S herunder.

Besøg website

ConsilioNexus CPH ApS

ConsilioNexus blev etableret i 2010 og er et professionelt forum for danske og internationale erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker sparring og rådgivning gennem fortrolige One2One-møder.

Besøg website

Good Food Group A/S

Good Food Group er en international virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1951. Gennem alle årene har vi stået for vækst og innovation i både ind- og udland. Fra grundlæggelsen og frem til januar 2019 var vi en familieejet virksomhed. I dag er vi ejet af den danske kapitalfond Maj Invest, hvor agendaen er vækst drevet af en professionel langsigtet agenda.

Besøg website