Logistikvej 3, 7100 Vejle

Årlig leje inkl. drift

kr. 1.102.682

Etageareal

997 m2

Årlig leje inkl. drift pr. m2

kr. 1.106

Kom tættere på kunderne med et kombineret showroom og kontor

Nu har du muligheden for at kombinere showroom og kontor for at komme endnu tættere på dine kunder

Erhvervsejendommen i området Exxit 59 giver en rigtig god mulighed for at kombinere showroom og kontor og dermed komme helt tæt på sine kunder. Det er en meget præsentabel bygning med stort showroom og undervisningsrum i stueplan, som er meget velegnet til undervisning af medarbejdere/kunder og fremvisning af produkter. Det er en 2 etagers bygning beliggende direkte ud til motorvejen med stor synlighed og gode infrastrukturelle forhold med ca. 30 mio. forbipasserende køretøjer årligt og mere end 2 mio. besøgende.

På 1. sal er der kontor, personalerum og møderum – bl.a. et stort mødelokale, der kan afskærmes med foldevægge. Bygningen er indrettet med elevator og hovedtrappe, og der er store glaspartier ud mod motorvejen, solafskærmning og elegant inddækning rundt om bygningen. Samtidigt er ejerne i Exxit 59 meget opsatte på at imødekomme ønsker til bygningen fra de kommende lejere om det er ombygning eller evt. tilbygning.

Bygningen er omfattet af lokalplan nr. 97 fra Vejle Kommune fra januar 1989.

 

  • Meget synlig placering direkte til E45 med ca. 80.000 forbipasserende køretøjer i døgnet
  • Unik mulighed for showroom og kontor i samme bygning
  • Gode parkeringsmuligheder og lave driftsudgifter på ejendommen
  • Showroom i 2 plan der giver optimale præsentationsmuligheder
Motorvej E45

Motorvej E45

450 M

Offentlig transport

Offentlig transport

250 M

Vejle centrum

Vejle centrum

6,5 KM

Unik mulighed for showroom og kontor direkte ud til E45 i Vejle

Området Exxit 59 – der blandt lokale fortsat høres omtalt ved det oprindelige transportcenters navn, DTC – er et kombineret transportcenter og erhvervspark nord for Vejle med mere end 50 lejere fordelt på op mod 100.000 etagemeter med transport- og logistik, kontor/erhverv og Food & Beverage.

Erhvervsparken drives af CASA Group med et stærkt udviklingsfokus og strækker sig over et område på godt 150 hektar jord med yderligere ca. 220.000 lokalplanbaserede byggeretter tilknyttet. Lejerne i businessparken tæller bl.a. McDonalds, Lagkagehuset, KFC, Havi Logistics, Nagel Group, Danske Fragtmænd, DHL, PwC, Geodis Wilson, MOSS Copenhagen m.fl. Blandt erhvervsparkens lejere findes også aktører, der tilbyder alle services inden for transporterhvervet.

Exxit 59 er et attraktivt erhvervsområde midt i Danmark med let tilgængelighed fra E45 og ca. 30 mio. forbipasserende køretøjer årligt og mere end 2 mio. besøgende. Exxit 59 er ekstremt udviklingsorienterede og arbejder kontinuerligt på at udbygge og udvikle området yderligere.

Interesseret?
- Kontakt Jacob Wollenberg

Virker Logistikvej 3 som noget for dig, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din virksomhed vil kunne passe ind i hele eller dele af lejemålet.

Jacob Wollenberg